top of page
Bike Trail

Limburg: paradijs voor fietsers

PLAN UW PAUZE BIJ BAKKEMIESKE

Limburg is geliefd bij fietsers. Of u nu de Duinengordel in Oudsberg gaat bezoeken met de mountainbike of een lange rit maakt langs de oevers van de Maas en het natuurgebied Bergerven ontdekt; een tussenstopje doet steeds deugd! Stippel zelf uw route uit via de talloze knooppunten die er in onze mooie provincie te vinden zijn of informeer bij de toeristische dienst van Maaseik naar de routes die onze locals voor u hebben samengesteld. Voor één dagje of een meerdaagse fietstrip biedt Limburg de fietsliefhebber eindeloze mogelijkheden.

mama papa gijs.jpeg

TRAPPISTEN EN EEN LEKKERE HAP

Uiteraard houdt u af en toe eens halt om een bezienswaardigheid te bezoeken of om de innerlijke mens wat aan te sterken. Want een fietsuitstap is niet compleet zonder een gezellig terras met een passend drankje en hapje. Brasserie Bakkemieske is als trappistenambassadeur de uitgelezen plek voor fietsliefhebbers. Wij hebben steeds een uitgebreide keuze aan bier op vat en fles. Liever koffie om even op te warmen na een fietstocht tijdens de herfst? Proef dan zeker ook onze Limburgse vlaai. Terwijl u energie bijtankt, leven de kinderen zich uit in onze uitgebreide speeltuin.

trapisten

ONZE TRAPPISTENFIETSZOEKTOCHT

Deze gaat elk jaar door van begin Mei tem 31 Oktober
 

ALLES VOOR DE FIETSLIEFHEBBER

U rijdt elektrisch en legt graag grote afstanden af? Dan kunt u in biercafé Bakkemieske uw batterijen letterlijk en figuurlijk opladen. Er is ook gratis wifi voorzien, zodat u uw routeplanner kunt instellen. U kunt uw fiets veilig stallen in onze grote fietsenstalling zodat u met een gerust hart even op adem kunt komen op ons terras of binnen opwarmen in de gezellige brasserie. Ook indien u kleine herstellingen aan uw fiets wilt doen, even uw banden moet opblazen of wat sleutelen hebben wij een fietsreparatieset voorhanden.

IMG_0742.HEIC

EN NA UW BEZOEKJE AAN ONZE ZAAK LATEN WIJ U UITERAARD NIET MET EEN LEGE WATERFLES VERTREKKEN. U KUNT DEZE GRATIS LATEN BIJVULLEN BIJ CONSUMPTIE IN ONZE BRASSERIE.

bottom of page