top of page
header bakkermiekske

Menukaart
Brasserie Bakkemieske

KLASSIEKERS EN OPTIES VOOR KINDEREN

Kom genieten van heerlijke snacks en Vlaamse klassiekers bij Brasserie Bakkemieske in Maaseik. Het Limburgse biercafé biedt een menukaart voor jong en oud, van warme vispannetjes tot stoverij. Ook voor kinderen hebben wij een aangepast menu zodat het hele gezin smult van onze gerechten.


Wij kiezen steeds voor verse ingrediënten en seizoensgebonden producten. Zo kunt u ook tijdens het mosselseizoen genieten van onze mosselen. Neem zeker ook een kijkje bij de hapjes voor een kleine honger. Onze tapasplanken zijn perfect om te delen met vrienden wanneer u op het zonneterras geniet van een frisse trappist of goed glas wijn terwijl de kinderen spelen in de grote speeltuin.

4699F8C2-4E41-42EA-A30B-E2A7BC2FD755_1_201_a.heic

LIMBURGSE SPECIALITEITEN

Een lekkere bosbessenvlaai is niet enkel om van te genieten op zondag! Bij brasserie Bakkemieske in Maaseik kunt u in de namiddag terecht voor een aantal Limburgse specialiteiten voor bij de koffie. Even bijtanken tijdens een deugddoende fietstocht met vrienden? Bij de Limburgse specialiteiten mag uiteraard de boekweitkoek met spek en perenstroop niet ontbreken. Brasserie Bakkemiekske houdt ook graag deze traditie in ere.

ENKELE GERECHTEN

ONZE SUGGESTIES VAN HET MOMENT
 

-Spareribs van het huis
-Runderreepjes, ketjap en rijst
-Thaise scampi salade met brood
-Broodje pulled pork met frietjes
-Australische Angus entrecôte met krieltjes

-Sabayon met Kriek Wilderen van het vat


 

ribeye.heic

AANGEPAST MENU VOOR GROEPEN

Plant u een fietsnamiddag met de vereniging? Of had u graag een koffietafel, communiefeest of andere gelegenheid bij ons geboekt? Voor groepen stellen wij u graag een aangepast menu voor. Indien u van plan bent om met een grote groep of uitgebreide familie bij ons te komen eten, dan vragen wij om op voorhand even een seintje te geven. Op die manier kunnen wij voldoende plaats reserveren en onze voorraden hierop voorzien, zodat wij steeds verse en lekkere gerechten kunnen serveren voor al onze gasten.

325464742_917028186126650_7798826397349944257_n.jpg

ONTDEK ONZE MENUKAART EN WACHT NIET LANGER OM EEN BEZOEKJE TE BRENGEN AAN ONZE BRASSERIE MET UITGEBREIDE TRAPPISTEN- EN BIERKAART.

bottom of page