top of page
header bakkermiekske

Een hart voor trappistenbieren

STEEDS WAT VERRASSENDS OP VAT

Bij brasserie Bakkemieske staan steeds een aantal heerlijke trappisten op vat. Als ambassadeur van Orval en gouverneur van La Trappe zijn wij trots om u deze bieren en andere trappisten aan te bieden aan onze bezoekers. Ook kunt u speciale edities vinden van seizoensbiertjes of bier speciaal gebrouwen voor specifieke evenementen en feestdagen. Wij vinden geschikt bier voor bij uw gerecht of naar uw smaak. Ons team helpt u graag bij het vinden van uw nieuwe favoriet.

Brasserie Bakkemieske chimay

ORVAL EN LA TRAPPE

Orval en La Trappe hebben een speciaal plekje in ons hart veroverd. Orval is een uniek Belgisch trappistenbier met een bittere toets en fruitige afdronk. De brouwerij ziet nauw toe op het productieproces en wil vermijden dat deze trappist in grote hoeveelheden wordt geproduceerd. Uniek, speciaal en degusteren, dat zijn de kernwoorden die passen bij de mooie trappist van Orval.


La Trappe is een Nederlandse brouwerij met een uitgebreide selectie aan trappistenbieren en biedt voor elk wat wils. Houdt u van blond, bruin, wit bier of een biertje met een hoog alcoholgehalte? La Trappe heeft een trappist voor elke liefhebber. Bij Bakkemieske houden wij de traditie van de trappisten in ere en schenken deze bieren met fierheid voor het product.

orval ambassadeur.jpg

Bierproeverij

Voor degene onder ons die moeite hebben met kiezen.

hebben wij ook een bierproeverij.

 

Hierbij krijgt u onze 3 trappisten van het vat in 

een degustatie glas.

Bierproeverij.HEIC

GEEN BETERE MANIER OM ONS TE LEREN KENNEN, DAN RECHTSTREEKS DE SFEER TE KOMEN OPSNUIVEN!

bottom of page